Tienda Online disponible 24h
Contacte por Whatsapp

Bases de la convocatòria del concurs de director/a de l'auditori de Barcelona

Jul 30, 2018
 
Bases de la convocatòria del concurs de director/a de l'auditori de Barcelona

Es cerca la màxima qualitat i excel·lència en la programació i en l’activitat musical de l’OBC promovent la seva visibilitat internacional, i la continuïtat dels programes social i educatiu.

L’Auditori és un dels grans equipaments musicals del país i una referència bàsica per a la música a Barcelona, a Catalunya i a l’Estat. És la seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), gestiona la Banda Municipal de Barcelona i acull en residència diverses formacions de diferents estils musicals. També inclou el Museu de la Música de Barcelona, el centre Robert Gerhard per a la promoció i difusió del patrimoni musical català i comparteix edifici amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (gestionada de manera independent).

Els seus objectius són la difusió musical en tots els gèneres, el suport a la creació i la interpretació musical, la conservació, recerca i difusió del patrimoni musical, així com la dinamització de la vida musical a Barcelona i a Catalunya. Des de la seva inauguració, l’any 1999, cal destacar el treball realitzat en l’àmbit educatiu i social, convertint la seva oferta per a públic escolar i familiar i les propostes adreçades a col·lectius especialment desfavorits, un dels seus trets més remarcables.

La seva activitat musical genera més de 500 concerts anuals i 512.000 assistents. La programació pròpia s’articula en: simfònica, cambra, antiga, educa i moderna. A més L’Auditori acull bona part de l’activitat musical dels promotors privats de la ciutat de Barcelona. Es poden consultar les línies de programació al web de L’Auditori (www.auditori.cat).

L’Auditori disposa de quatre sales de concert –una simfònica de més de dues mil localitats, una sala de cambra de sis-centes localitats aproximadament i dues sales de mida més reduïda i de caràcter polivalent- els espais dedicats al Museu de la Música (3.800 metres quadrats aproximadament) i els espais d’oficines i serveis complementaris.

L’Auditori gestiona un pressupost aproximat de 21 milions d’euros, amb una plantilla aproximada de personal propi de dues-centes persones, dels quals noranta-sis són músics de l’OBC. Una part significativa dels serveis són gestionats mitjançant empreses externes.

En aquest moment, els objectius centrals giren en torn a dues línies d’actuació: la cerca de la màxima qualitat i excel·lència en la programació i en l’activitat musical de l’OBC promovent la seva visibilitat internacional, i la continuïtat dels programes social i educatiu.


Convocatòria de la Direcció de L’Auditori

La present convocatòria té per finalitat la selecció de la persona que ocuparà la Direcció de L’Auditori per la seva contractació mitjançant una relació laboral de caràcter especial d’alta direcció per a un període de quatre anys a comptar des de la data de signatura del contracte, amb possibilitat de 2 pròrrogues per a dos anys més cadascuna, amb l’avaluació prèvia del desenvolupament del projecte en el darrer any de funcionament.



Més informació:

Les persones interessades poden obtenir més informació sobre l’equipament i la seva programació accedint a la pàgina web de L’Auditori (www.auditori.cat). Així mateix, poden demanar més informació sobre la convocatòria a través de l’adreça de correu electrònic: rrhh@auditori.cat

Fuente: RadioBanda